Sposób przygotowania:
Sernik na czekoladowym spodzie ,pyszny!
Biszkopt: Jaja ubic dokladnie z cukrem,nastepnie wymieszac z kolejno dodawanymi skladnikami.Po czym przelac do wysmarowanej uprzednio blchy i piec w temperaturze200stopni przez 15 minut.
Masa: Maslo utrzec z cukrem i cukrem waniliowym.Polaczyc z zoltkami,serem,mlekiem i maka.Gotowac 4 minuty. Biszkopt przekroic na pol,czesc masy nalozyc miedzy placki,a czesc na wierzch.Schlodzic. Mozna jeszcze na koniec polac polewa z gorzkiej czekolady i posypac migdalami,jesli ktos lubi. Pychotka!:) Smacznego!!!
Masa: Maslo utrzec z cukrem i cukrem waniliowym.Polaczyc z zoltkami,serem,mlekiem i maka.Gotowac 4 minuty. Biszkopt przekroic na pol,czesc masy nalozyc miedzy placki,a czesc na wierzch.Schlodzic. Mozna jeszcze na koniec polac polewa z gorzkiej czekolady i posypac migdalami,jesli ktos lubi. Pychotka!:) Smacznego!!!