Sposób przygotowania:
Sernik na zimno-moc galaretek
Galaretki o różnych smakach rozpuścić oddzielnie .Galaretki malinowe rozpuścić w połowie ilości wody podanej na opakowaniu. Biszkopty ułożyć na dnie tortownicy.Zalać gęstniejącą połową galaretki agrestowej.Wstawić do lodówki. Gęstniejące , ale płynne, galaretki malinowe ubijać mikserem ok. 3 minut,po czym stopniowo dodawać serek homogenizowany i jeszcze chwilę miksować.Wylać na tężejącą galaretkę z biszkoptami. Ponownie wstawić do lodówki. Gdy masa stężeje wlać na nią odrobinę galaretki morelowej i ułożyć maliny i czereśnie,schłodzić aby owoce się nie przemieszczały po wierzchu sernika.Wylać resztę galaretki morelowej a po stężeniu pozostałą połowę galaretki agrestowej. Odczekać,aż ostatnia warstwa stwardnieje.Smacznego.
kinga
Doro
Sarenka
Jolanta27
misia53
kiwi