Sposób przygotowania:
Sernik pod kokosową pierzynką
Ciasto Z w/w składników zagnieść ciasto, następnie ciasto wyłożyć na blaszkę. Masa serowa Jajko, żółtka zmiksować z cukrem, cukrem waniliowym i masłem (ostudzonym!). Następnie dodać budyń i wymieszać. Dodawać powoli ser, a potem wlewać mleko. Rzadką masę wylać na ciasto. Piec ok. 40 min w temp. 180 stopni. Kokosowa pierzynka Białka ubić z cukrem i dodać wiórki. Posmarować masą ciepły sernik i włożyć do piekarnika na 10 min. w temp. 180 stopni.
evita0007
http://www.google.pl/imgres?hl=pl&client=firefox-a&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=648&tbm=isch&prmd=imvnse&tbnid=8Cz_PZCsQe7fUM:&imgrefurl=http://ahhmniam.blogspot.com/2011/12/sernik-pod-kokosowa-pierzynka.html&docid=jj-NJ6kDym9hdM&imgurl=https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/389492_293376000700919_100000855642740_803224_1963505266_n.jpg&w=709&h=370&ei=p2OYT9rUDIHd4QSEnYDFBg&zoom=1&iact=hc&vpx=503&vpy=250&dur=1462&hovh=162&hovw=311&tx=139&ty=81&sig=107764822704431706344&page=2&tbnh=104&tbnw=199&start=18&ndsp=22&ved=1t:429,r:7,s:18,i:124
długi lin ale tylko tak mozna zobaczyc całe zdjęcie :)