Sposób przygotowania:
Sernik podwójnie jagodowy
Część ciastek układamy na dnie tortownicy o średnicy 16 cm. Ser, jagody leśne i cukier puder umieszczamy w blenderze. Miksujemy aż powstanie pianka.
Żelatynę zalewamy wodą. Kiedy napęcznieje rozpuszczamy. Fioletową masę łączymy z jagodami goji i płynną żelatyną. Wlewamy wszystko do tortownicy.
Na wierzchu układamy pozostałe ciastka i dekorujemy jagodami. Wstawiamy do lodówki na kilkanaście godzin.
Żelatynę zalewamy wodą. Kiedy napęcznieje rozpuszczamy. Fioletową masę łączymy z jagodami goji i płynną żelatyną. Wlewamy wszystko do tortownicy.
Na wierzchu układamy pozostałe ciastka i dekorujemy jagodami. Wstawiamy do lodówki na kilkanaście godzin.
ewaeu
sammakko
Ewa dziękuję :)