Sposób przygotowania:
Sernik z brzoskwiniami
Składniki na ciasto zagniatam i wyrabiam. Ciastem wyklejam wyłożoną folią aluminiową dużą prostokątną blachę.
Brzoskwinie odsączam z syropu z puszki, kroję na większe kawałki.
Ser mieszam z serkami waniliowymi oraz z pozostałymi składnikami serowej masy.
Wykładam na ciasto część masy, na to kawałki brzoskwiń. Przykrywamy resztą serowej masy.
Ciasto piekę około 1 godziny w nagrzanym piekarniku w temperaturze 170-180 stopni Celsjusza.
Brzoskwinie odsączam z syropu z puszki, kroję na większe kawałki.
Ser mieszam z serkami waniliowymi oraz z pozostałymi składnikami serowej masy.
Wykładam na ciasto część masy, na to kawałki brzoskwiń. Przykrywamy resztą serowej masy.
Ciasto piekę około 1 godziny w nagrzanym piekarniku w temperaturze 170-180 stopni Celsjusza.