Sposób przygotowania:
Sernik z Kokosem
Wyrobić ciasto na stolnicy. Na brytfankę.
Cukier utrzeć z żółtkami i dodawać olej powoli dodawać ser utrzeć.Do utartego dodawać mleko (2 budynie rozpuścić mleku dobrze wymieszać).Masę serową wlać na ciasto.Zostawić. Ubić 6 białek z 6 łyżeczkami cukru na sztywną pianę dodać 20 dag kokosu i delikatnie wymieszać.
Pianę z kokosem kłaść bardzo delikatnie łyżką na masę serową.Piec nagrzanym piekarniku w temp.180*C na złoty kolor.
Cukier utrzeć z żółtkami i dodawać olej powoli dodawać ser utrzeć.Do utartego dodawać mleko (2 budynie rozpuścić mleku dobrze wymieszać).Masę serową wlać na ciasto.Zostawić. Ubić 6 białek z 6 łyżeczkami cukru na sztywną pianę dodać 20 dag kokosu i delikatnie wymieszać.
Pianę z kokosem kłaść bardzo delikatnie łyżką na masę serową.Piec nagrzanym piekarniku w temp.180*C na złoty kolor.