Sposób przygotowania:
Sernik z mlekiem skondensowanym
Jajka wraz z cukrem ubijamy na puszystą masę. Dodajmy partiami ser. Miksujemy. Dodajemy mleko skondensowane. Miksujemy. Dodajemy obie mąki i budyń waniliowy. Miksujemy. Kwadratową formę do pieczenia smarujemy masłem i obsypujemy bułką tartą.
Na dnie układamy herbatniki. Wylewamy masę serową. Ciasto pieczemy około 75 minut w 180 stopniach. Studzimy.
Czekoladę łamiemy na kawałki. Rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Gotową polewą dekorujemy ciasto. chłodzimy w lodówce przez całą noc.
Na dnie układamy herbatniki. Wylewamy masę serową. Ciasto pieczemy około 75 minut w 180 stopniach. Studzimy.
Czekoladę łamiemy na kawałki. Rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Gotową polewą dekorujemy ciasto. chłodzimy w lodówce przez całą noc.
skuter5
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki