Sposób przygotowania:
sezamowiec
Składniki do ciasta bardzo dokładnie wyrobić i zagnieść ciasto. Podzielić na dwie części i ułożyć w dwóch osobnych blaszkach.
I CZĘŚĆ:
sezam, miód, margaryna i cukier puder dokładnie wymieszać i zagotować. Gotową masę wyłożyć na jeden z placków i piec około 30 min.
II CZĘŚĆ:
Białka ubić z cukrem na sztywną pianę i dodać wiórka kokosowe. Gotową masę wylać na drugi placek i upiec.
MASA:
Margarynę rozpuścić dodać resztę składników i zagotować.
Pomiędzy placek I i placek II idzie masa i placuszek gotowy. Smacznego!
I CZĘŚĆ:
sezam, miód, margaryna i cukier puder dokładnie wymieszać i zagotować. Gotową masę wyłożyć na jeden z placków i piec około 30 min.
II CZĘŚĆ:
Białka ubić z cukrem na sztywną pianę i dodać wiórka kokosowe. Gotową masę wylać na drugi placek i upiec.
MASA:
Margarynę rozpuścić dodać resztę składników i zagotować.
Pomiędzy placek I i placek II idzie masa i placuszek gotowy. Smacznego!