Sposób przygotowania:
Shoarma z dwoma sosami
Mięso pokrój w kostkę,wymieszaj z przyprawami,odstaw.
Usmaż na 3 łyżkach oleju.
Surówka 1-marchewkę obierz,zetrzyj,ananas oczyść pokrój w kostkę,wszystko wymieszaj,zalej syropem z ananasa.
Surówka 2-warzywa oczyść,obierz,pokrój w grubą kostkę,wymieszaj z sosem i oliwą.
Sos do mięsa-śmietanę zmieszaj z majonezem i drobno pokrojonym czosnkiem.
Sos do frytek-wszystkie składniki wymieszaj,aż powstanie jednolity sos.
Podawaj z frytkami {np.mrożonymi podgrzanymi w piekarniku.}
Usmaż na 3 łyżkach oleju.
Surówka 1-marchewkę obierz,zetrzyj,ananas oczyść pokrój w kostkę,wszystko wymieszaj,zalej syropem z ananasa.
Surówka 2-warzywa oczyść,obierz,pokrój w grubą kostkę,wymieszaj z sosem i oliwą.
Sos do mięsa-śmietanę zmieszaj z majonezem i drobno pokrojonym czosnkiem.
Sos do frytek-wszystkie składniki wymieszaj,aż powstanie jednolity sos.
Podawaj z frytkami {np.mrożonymi podgrzanymi w piekarniku.}