Sposób przygotowania:
Skrzydełka po teksańsku
1.Skrzydełka dokładnie umyć i poodcinać im tzw. „pazurki”;
2.Pozostałe składniki połączyć razem w garnku i zagotować;
3.Po zagotowaniu sosu włożyć do niego skrzydełka i dusić je do miękkości ok. 30-45 minut;
4.Skrzydełka należy często mieszać i przekręcać aby się nie przypaliły (z powodu miodu i sosu sojowego), w razie potrzeby należy podlać sos w czasie gotowania wodą.
2.Pozostałe składniki połączyć razem w garnku i zagotować;
3.Po zagotowaniu sosu włożyć do niego skrzydełka i dusić je do miękkości ok. 30-45 minut;
4.Skrzydełka należy często mieszać i przekręcać aby się nie przypaliły (z powodu miodu i sosu sojowego), w razie potrzeby należy podlać sos w czasie gotowania wodą.
ejla
Anula
grzymalka