Sposób przygotowania:
Śląska ciampaka :)
Kapustę kiszoną płuczemy w wodzie do uzyskania łagodnego smaku (według uznania) a następnie szatkujemy i wrzucamy do miski. Przyprawiamy, pieprzem, solą i ew. maggi. Ziemniaki gotujemy, boczek kroimy w kosteczkę i smażymy.
Do ugotowanych i odcedzonych ziemniaków dodajemy masło i mleko a następnie ubijamy na masę purre. Dokładamy usmażony boczek i poszatkowaną kapustę. Całość bardzo dokładnie mieszamy. Jemy gorące!
Potrawa ta idealnie pasuje do żeberek z sosem.
Smacznego!
Do ugotowanych i odcedzonych ziemniaków dodajemy masło i mleko a następnie ubijamy na masę purre. Dokładamy usmażony boczek i poszatkowaną kapustę. Całość bardzo dokładnie mieszamy. Jemy gorące!
Potrawa ta idealnie pasuje do żeberek z sosem.
Smacznego!
magdafer
glogowscy.nl
luna
glogowscy.nl
glogowscy.nl
magdafer
glogowscy.nl
Pyza
glogowscy.nl
Pyza czy możesz tak nie komentować bo widze że celowo doszukujesz sie szczegółów w moich przepisach. Każdy robi i gotuje po swojemu jak ci cos nie pasuje to lepiej nie pisz nic i nie komentuj bez sensu.
Pyza
A dlaczego mam nie komentować?! widzę coś co uważam za niewłaściwe to wyrażam swoje zdanie - komentarze to nie zawsze są pochwały, szczególnie jak nie ma co chwalić...