Sposób przygotowania:
Śledzik w sosie orientalnym.
Śledzie wyjąć ze słoika,osączyć z zalewy,położyć na półmisek.Sos
tatarski wymieszać z obranymi i pokrojonymi grzybkami,papryką,ce-
-bulą i rozmrożonym groszkiem,dodać przyprawę"Pięciu smaków".
Zmieszaną masę rozłożyć na śledzia i przybrać pozostałymi krążkami cebuli i posypać kolorowym pieprzem.Podawać.
tatarski wymieszać z obranymi i pokrojonymi grzybkami,papryką,ce-
-bulą i rozmrożonym groszkiem,dodać przyprawę"Pięciu smaków".
Zmieszaną masę rozłożyć na śledzia i przybrać pozostałymi krążkami cebuli i posypać kolorowym pieprzem.Podawać.
Wiola8
Pyza
marietta
-ram.Co do groszku,to lepszy byłby z puszki,bo nie wiedziałam,że mrożony jest surowy.