beatkaa153

beatkaa153

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 544]

Smaczna kapusta na kościach

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Smaczny dodatek do obiadu .

Smaczna kapusta na kościach

Składniki:

Smaczna kapusta na kościach

 

Sposób przygotowania:

Smaczna kapusta na kościach
Kapustę zalewamy wodą i nastawiamy do gotowania. Kości opłukujemy dodajemy do kapusty i gotujemy. Dodajemy też opłukane i pokrojone pieczarki. Pokrojoną cebulę, obraną i startą marchew przesmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy do kapusty. Dodajemy liść laurowy. obraną i startą na tarce marchew i gotujemy do miękkości. Doprawiamy do smaku i chwilkę razem gotujemy. Kości wyjmujemy można je obrać i dodać mięso do kapusty .

Tagi:

schab kapusta