Sposób przygotowania:
Smaczny kociołek z fasolką
Najpierw marynuję mięso, umyte kroję na małe kawałki.
Dodaję przyprawy, i 3 łyżki oleju, całość mieszam i odstawiam na minimum godzinkę ( do lodówki)
Następnie mięso obsmażam, dodaję suszoną włoszczyznę i resztę przypraw. Zalewam gorącą wodą, przekładam pomidory z puszki, i gotuję do miękkości mięsa.
Na koniec dodaję fasolkę, razem z zalewą, 2 łyżki majeranku, można dodać natkę pietruszki, mieszam, doprowadzam do wrzenia i danie gotowe.
Dodaję przyprawy, i 3 łyżki oleju, całość mieszam i odstawiam na minimum godzinkę ( do lodówki)
Następnie mięso obsmażam, dodaję suszoną włoszczyznę i resztę przypraw. Zalewam gorącą wodą, przekładam pomidory z puszki, i gotuję do miękkości mięsa.
Na koniec dodaję fasolkę, razem z zalewą, 2 łyżki majeranku, można dodać natkę pietruszki, mieszam, doprowadzam do wrzenia i danie gotowe.
BozenaMatuszczyk
Smakowity kociołek.;)
zbysiowa
U nas też są lubiane takie dania :)