Sposób przygotowania:
Smazone krewetki marynowane w imbirze
Oczyszczone krewetki marynujemy 4 godziny w starym swierzym imbirze przecisniety przez praska czsnku posiekanych chili i listkach kolendy oraz miodzie
krewetki oczyscic z marynaty obtoczyćw mace przełoz do delikatnie robitego bialaka a nastapnie obtoczw wiorkach kokosowych smarz 1 minute gora 2 min gleboki oleju rozgrzanym do 170st c
awokado rozkruj na poł usun pestke i wydraz miazsz zmiksuj lub dokladnie rozgniec wudelacem dadaj brobno pokrojone cebule i pomidory obrane skoeki pozostawa chili natale piertuszke koledre zmidziany czosnek dopraw sokiemz cytryny sola swierz milomym pieprzem dokladnie wszystko wymieszaj
usmarzime krewetki podaj z guacamole
krewetki oczyscic z marynaty obtoczyćw mace przełoz do delikatnie robitego bialaka a nastapnie obtoczw wiorkach kokosowych smarz 1 minute gora 2 min gleboki oleju rozgrzanym do 170st c
awokado rozkruj na poł usun pestke i wydraz miazsz zmiksuj lub dokladnie rozgniec wudelacem dadaj brobno pokrojone cebule i pomidory obrane skoeki pozostawa chili natale piertuszke koledre zmidziany czosnek dopraw sokiemz cytryny sola swierz milomym pieprzem dokladnie wszystko wymieszaj
usmarzime krewetki podaj z guacamole