Sposób przygotowania:
Śmietankowe ciasto z malinami
10dag.czekolady zetrzeć,masło,12,5dag.cukru i aromat utrzeć na puszysta masę,dodawać kolejno jajka.Mąkę,zmielone migdały,kakao,proszek do pieczenia połączyć,dodać do masy,całość dobrze wymieszać,wrzucić startą czekoladę i jeszcze raz wymieszać.Ciasto wyłożyc na posmarowaną tłuszczem kwadratową blaszkę(24x24cm) i piec ok.30-35min.w 175"C,ostudzić. Miękki krem nugatowy równomiernie rozłożyc na cieście i wstawić do lodówki na ok.30min.Utrzeć twaróg,serek mascarpone ze 10dag.cukru.Kremówkę ubić na sztywno ze śmietan-fixem i dodać ją masy serowej,całość delikatnie wymieszać.Maliny przebrać kilka odłożyć do dekoracji,resztę wrzucić do masy,wymieszać.Goyowy krem rozłożyć na kremie nugatowym i na co najmniej 2godz.wstawić do lodówki, Posiekać 10dag.czekolady,stopić ja w ciepłej kąpieli,rozsmarować na cienkiej podstawce i wstawić do lodówki,kiedy polewa zacznie tężeć,łopatką ścinać zawijaski i wstawić je do lodówki.Ciasto kroimy w kwadraty i każdy dekorujemy malinami i zawjaskami z czekolady.