Sposób przygotowania:
Spaghetti z indykiem i szpinakiem
Makaron spaghetti gotujemy al dente w lekko osolonej wodzie, odcedzamy.
Szpinak płuczemy, przekładamy do rondla, dodajemy łyżeczkę masła, solimy i podduszamy.
Ugotowany filet z indyka mielimy, dodajemy do szpinaku, doprawiamy do smaku granulowanym czosnkiem i pieprzem - podduszamy 3-4 minuty.
Odcedzony makaron dodajemy do szpinaku z mięsem, mieszamy. Podajemy.
Szpinak płuczemy, przekładamy do rondla, dodajemy łyżeczkę masła, solimy i podduszamy.
Ugotowany filet z indyka mielimy, dodajemy do szpinaku, doprawiamy do smaku granulowanym czosnkiem i pieprzem - podduszamy 3-4 minuty.
Odcedzony makaron dodajemy do szpinaku z mięsem, mieszamy. Podajemy.