gabyelle21l@tlen.pl

gabyelle21l@tlen.pl

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 266]

steki z rekina

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

zdrowe steki z rekina smażone na patelni

steki z rekina

Składniki:

steki z rekina

 

Sposób przygotowania:

steki z rekina
Steki z rekina należy rozmrozić, doprawić solą i pieprzem. Nastepnie moczyć w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanej patelni polanej oliwą. Steki smazyć z obu stron. Po usmażeniu wyciagnąć na papier. Rekin jest gotowy do spożycia. Jak tos nie jadł wczesniej rekina to powiem że rekin jest w smaku inny niż normalne ryby jak np dorsz czy panga. Ma smak leko kwaskowy tak jakby był skropiony sokiem z cytryny.

Tagi:

jajko tarta jajka