Sposób przygotowania:
Super szybki sernik z brzoskwnianiami
Twaróg bardzo dokładnie zmielić. Żółtka ubić razem z cukrem ( cukru dodać według własnego uznania) oraz z jednym opakowaniem cukru wanilinowego. Składniki dobrze wymieszać, a po chwili dodać również budyń waniliowy oraz mąkę i rozdrobnione za pomocą noża masło. Wszystko razem dokładnie wymieszać ze sobą. Trzy białka ubić na sztywną pianę z niewielką ilością soli. Masę z ubitych białek dodać do wcześniej zrobionej masy i bardzo starannie, ale również delikatnie wymieszać. Brzoskwinie z puszki dobrze odcedzić z syropu, a następnie pokroić w nieduże paseczki. Formę nasmarować dokładnie z każdej strony margaryną, a w późniejszej kolejność poukładać na niej pokrojone w paseczki brzoskwinie. Brzoskwinie zalać zrobioną masą. Całość wsadzić do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni i piec przez około 15- 20 minut.