Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Surówka z kapusty kiszonej z ketchupem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Surówkę podawać jako dodatek do potraw

Surówka z kapusty kiszonej z ketchupem

Składniki:

Surówka z kapusty kiszonej z ketchupem

 

  • 1/2 kg kapusta kiszona,
  • 2 szt jabłka,
  • 2 łyżki ketchup,
  • 1 szt marchew,
  • 4 łyżki oliwa,
  • do smaku Sól,
  • do smaku pieprz

 

Sposób przygotowania:

Surówka z kapusty kiszonej z ketchupem
Kapustę pokroić. Marchew i jabłko obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach. Ketchup wymieszać z oliwą. Wszystkie produkty włożyć do miski, wymieszać z oliwą. Przyprawić do smaku.