Sposób przygotowania:
Sylwestrowe muffinki
Dwie szklanki mąki mieszamy z dwoma łyżeczkami proszku do pieczenia. Natomiast w drugiej misce musimy utrzeć jajko z jedną szklanką cukru, szklanką mleka i 1/3 szklanką oleju. Masę jajeczną wymieszać z mąką. Masę mieszamy łyżką, aby wszystkie składniki delikatnie ze sobą się wymieszały. Papierowe karbowane papilotki włożyć do foremki. Do każdej wlewamy przygotowane wcześniej ciasto. Pieczemy około 20 minut w temp. 180 C. Następnie przygotowuję czekoladową polewę.Do rondelka podać 20 gr margaryny Kasi i roztopić ją na małym ogniu. dodajemy całą tabliczkę czekolady na małym ogniu wszystko mieszamy aż czekolada roztopi się. mieszamy na małym ogniu (uważajcie aby nie przypalić). Na przygotowane i ostudzone wcześniej muffinki polewamy czekoladową polewą. Gdy lekko polewa zastygnie na muffinkach dekorujemy posypka cukrową O'etker.