Sposób przygotowania:
Szarlotka 60
Mąkę z margaryną posiekać nożem, Żółtka, cukier i cukier waniliowym roztrzepać ze śmietaną. Do mąki dodać resztę składników i wyrobić ciasto. Wstawić na około 30 minut do lodówki. Jabłka obrać i zetrzeć na grubej tarce. Połowę ciasta wyłożyć cienko do foremki i rozłożyć jabłka. Przykryć drugim ciastem. Piec w temperaturze 200 przez 30 minut. Gotową jeszcze ciepłą szarlotkę posypujemy cukrem pudrem.
![Szarlotka 60 Szarlotka 60](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szarlotka-60-224860.jpg)
![Szarlotka 60 Szarlotka 60](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szarlotka-60-224861.jpg)
![Szarlotka 60 Szarlotka 60](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szarlotka-60-224862.jpg)
![Szarlotka 60 Szarlotka 60](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szarlotka-60-224863.jpg)