Galeo

Galeo

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 94]

Szaszłyki

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Mięso pokroić w kostkę. Pomidory i cebule pokroić w ćwiartki, pozostałe składniki w plastry.

Szaszłyki

Składniki:

Szaszłyki

 

  • Danie dla 4 osób:
  • 300 g polędwicy wołowej lub baraniny,
  • 150 g wędzonego boczku,
  • 3 pomidory,
  • 1 duży banan,
  • 2 cebule,
  • 5 korniszonów,
  • olej,
  • przyprawa do grilla i szaszłyków Galeo.

Sposób przygotowania:

Szaszłyki
Produkty nabijać w dowolnej kolejności na szpikulce, posmarować olejem, posypać przyprawą i piec na gorącym ruszcie lub w piekarniku. Podczas pieczenia raz jeszcze posmarować olejem i posypać przyprawą.Przepis pochodzi ze strony www.galeo.pl