Sposób przygotowania:
Szaszlyki
Mieso pokroic w kostke, wlozyc do woreczka foliowego i zalac olejem wymieszanym z sola, chilli i przyprawa do grila. Odstawic do lodowki najlepiej na cala noc.
Cebule i papryki pokroic w kawalki. Slonine w cienkie plasterki. Na patyczki do szaszlyka nadziewac najpierw slonine, nastepnie mieso, slonine, cebule, papryke itd. Piec 30 min. w temp. 220 stopni.
Cebule i papryki pokroic w kawalki. Slonine w cienkie plasterki. Na patyczki do szaszlyka nadziewac najpierw slonine, nastepnie mieso, slonine, cebule, papryke itd. Piec 30 min. w temp. 220 stopni.
msewka
kokolata
kinga
misia53
Natala1210
Jojo
luna
Sprobuj, mnie z kury smakuja lepiej, sa soczyste, wogole nie suche.