Agunia

Agunia

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 64]

Szaszłyki drobiowo warzywne.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Moja rodzina bardzo lubi drób więc robię go na różne sposoby.

Szaszłyki drobiowo warzywne.

Składniki:

Szaszłyki drobiowo warzywne.

 

Sposób przygotowania:

Szaszłyki drobiowo warzywne.
Filety kroimy w niewielkie kawałki oprószamy solą,pieprzem i oregano następnie skrapiamy piwem odstawiamy na 20 minut do lodówki aby mięso nabrało aromatu. Bakłażana i pomidora kroimy w grube plastry a paprykę w dużą kostkę. Na drewniane szpadki nadziewamy na przemian mięso i warzywa. Szaszłyki wkładamy do rozgrzanego piekarnika na 200 stopni C i pieczemy około 20 minut . Smacznego.