mz00ms

mz00ms

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 710]

Szaszłyki z indyka z kukurydzą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Super połączenie smaków i niesamowita radość jedzenia

Szaszłyki z indyka z kukurydzą

Składniki:

Szaszłyki z indyka z kukurydzą

 

 

Sposób przygotowania:

Szaszłyki z indyka z kukurydzą
Mięso opłukać i osuszyć. Pokroić na kawałki, natrzeć solą i pieprzem, odstawić do lodówki na 30 minut. Bułkę pokroić na kawałki. Cukinie umyć, pokroić na średnie kawałki. Kukurydzę oczyścić, opłukać i osuszyć. Pokroić w plastry grubości około "4 ziaren". Na patyki nadziewać na zmianę przygotowane składniki, posolić. Na patelni rozgrzać większą ilość oleju, smażyć szaszłyki aż mięso będzie dobrze wysmażone.