iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Szpinakowe kule

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

proste szybkie i zdrowe kule wegańskie

Szpinakowe kule

Składniki:

Szpinakowe kule

 

 

Sposób przygotowania:

Szpinakowe kule
Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu . Na patelni rozgrzewamy 1 łyżkę oliwy dodajemy szpinak ja użyłam mrożonego ,mieszamy smażymy aż szpinak dobrze się rozmrozi . Dodajemy wyciśnięty czosnek ok 2 ząbki sól czosnkowa sól zwykłą i świeżo zmielony pieprz .Mieszamy podsmażamy .Dodajemy ugotowany ryż wszystko mieszamy . Następnie robimy kluki i podajemy ozdobione koperkiem .

Tagi:

ryż szpinak