Sposób przygotowania:
Szybki gulasz wołowy
Mięso dokładnie płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy w średnią kostkę. Podsmażamy na rumiano na rozgrzanym oleju. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę, dodajemy do mięsa. Lekko solimy. Wlewamy 1/4 szklanki wody, przykrywamy pokrywką i dusimy na wolnym ogniu. Gdy mięso zmięknie, wlewamy śmietanę, dodajemy soser i dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z kaszą i ulubioną surówką.
![Szybki gulasz wołowy Szybki gulasz wołowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szybki-gulasz-wolowy-97292.jpg)
![Szybki gulasz wołowy Szybki gulasz wołowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szybki-gulasz-wolowy-97293.jpg)
![Szybki gulasz wołowy Szybki gulasz wołowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szybki-gulasz-wolowy-97294.jpg)
![Szybki gulasz wołowy Szybki gulasz wołowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/szybki-gulasz-wolowy-97295.jpg)