Sposób przygotowania:
Szybkie ciasto z kremem
Mąkę pszenną i mąkę ziemniaczaną łączymy zproszkiem do pieczenia. Wybijamy jajka i oddzielamy żółtka od białek . Białka ubijamy na sztywną pianę i dodajemy żółtka ,cukier i wodę.Na koniec powoli dodajemy przygotowaną mąkę . Przygotowujemy dużą blaszkę i przekładamy ciasto.Pieczemy ok. 30 minut w 180 stopniach. Ciasto studzimy, nasączamy ponczem i smarujemy powidłami. Czekoladę łamiemy albo drobno kroimy. Rodzynki myjemy i można troszkę namoczyć. Budyń gotujemy na mleku z dodatkiem mąki i cukru.Studzimy a gdy wystygnie miksujemy z margaryną albo masłem. Dodajemy przygotowaną czekoladę i rodzynki. Mieszamy. Wykładamy masę na ciasto i wyrównujemy. Obsypujemy wiórkami kokosowymi.