Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Szybkie rissoto z resztek

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

często zostaje ci zupa i ryż a żal ci wywalić i nie masz pomysłu na obiad czy kolację ja wtedy robię te danie

Szybkie rissoto z resztek

Składniki:

Szybkie rissoto z resztek

 

Sposób przygotowania:

Szybkie rissoto z resztek
przecedzić zupę pomidorową cebulę drobno posiekać czosnek też i podsmażyć razem z mięsem i pieczarkami jeśli je dajesz na rozgrzanej patelni doprawić oczywiście do smaku rozgrzać zupę i wrzucić mięso i ryż pogotować z 10-15 minut i odstawić na 15-20 aż ryż wciągnie zupę chodzi o to by potrawa była gęsta jeśli lubisz możesz posypać startym serem

Tagi:

mięso ryż zupa