Triss

Triss

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Tagliatelle z pieczarkami i szynką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Połowę masła roztopić z olejem z olejem, dodać pieczarki posiekane w plastry. Dodać posiekaną cebulę i czosnek, dusić aż pieczarki zmiękną.

Tagliatelle z pieczarkami i szynką

Składniki:

Tagliatelle z pieczarkami i szynką

 

Sposób przygotowania:

Tagliatelle z pieczarkami i szynką
Połowę masła roztopić z olejem z olejem, dodać pieczarki posiekane w plastry. Dodać posiekaną cebulę i czosnek, dusić aż pieczarki zmiękną. Makaron ugotować al dente. Do sosu dodać pokrojoną w paski szynkę, część pietruszki, śmietanę i doprawić do smaku. Całość połączyć z makaronem. Posypać resztą pietruszki.

Tagi:

makaron szynka