Sposób przygotowania:
Tagliatelle z zielonym groszkiem (Włochy)
Ugotować makaron. W rondlu rozpuścić masło i przesmażyć pokrajany w kostkę boczek, następnie dorzucić drobno posiekaną cebulę, gdy będzie przezroczysta dołożyć zielony groszek i parę łyżek wody. Dotowac około 5 minut. Wymieszac z makaronem.
Gość
i z buraczkami hahhaahhahahahahahahaahayhyhhayhahahahahahhaahhahhaahahahaahahahahahahaahha
i z solą i pieprzem haahhaahhahahaahahaahahahaahhahahahahhahahahahahhaa
a jak sie to ciacho z kisielem hahaahhaahhahahhahaaha
jak nie to usmaz se jajecznicze z boczkiem i mlekiem ahahahhhaaahhahhahhaahahahhaahahhahaahahhahaaha
aaaaalllleeeeee ja osobiescie wole bulke z chlebem hahahahhaahahahhaahhahahahahahaahahahahahha
ale jak kto co woli hahahhahahaahahaahhahaa
chyba jak chcesz to mozemy sie umuwic na wspulne jedzenie przysmarzonych kasztanów ale nie to nie widziales kiedys loduwke?????hahhaahhaahahahahhaahahaahhahaahhaahahahahhahhhaahhaaha
juz musze knczyc ide na pierogi ze smalcemm i z budyniem jabolowym a tak na koniec to WINO MOCCCCCCCCC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość