Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Tilapia na słodko

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Tilapia na słodko

Tilapia na słodko

Składniki:

Tilapia na słodko

 

  • 70 dag tilapii
  • 1 puszka ananasów, pokrojonych
  • 2 banany, pokrojone w kostkę
  • 165 ml mleczka kokosowego (TaoTao)
  • 10 dag wiórek kokosowych
  • 1 łyżeczka sosu chilli
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

Tilapia na słodko

W rondelku podgrzewamy mleczko kokosowe, dodajemy sos chilli, sól, pieprz, na koniec ananasy i banany. W wysmarowanym oliwą naczyniu żaroodpornym układamy tilapię, polewamy sosem i posypujemy wiórkami. Zapiekamy około 15-20 minut.


Tagi:

sosy