Sposób przygotowania:
Torcik Laluni
Zmiksowałam żółtka z cukrem. Dodałam z miksowane białka wymieszałam.Dodałam mąkę ziemniaczaną i tortową wymieszałam dodałam rozpuszczona ostudzoną Kasię i kakao rozmieszałam i wlałam do tortownicy 26cm wysmarowanej margaryną i posypana bułka tarta wstawiłam do pieca na 35 minut piekłam w 170 stopniach. Wyjęłam upieczony biszkopt zostawiłam na 40 minut potem go przekroiłam. Ubiłam śmietanę i dodałam krem śmietanowy o smaku malinowym. na małych obrotach mieszałam chwile . Krem wyłożyłam na biszkopt przykryłam drugim krążkiem i położyłam na wierzch i boki nożem rozprowadziłam krem . Starłam czekoladę białą i mleczną osobno obsypałam boki na przemian ciemne jasne na górę położyłam em -emki i do lodówki poszło po 2 godzinach podawałam do zjedzenia do kawki pasowało idealnie.
marietta
lalunia
Mojej córci podobał się bardzo