Sposób przygotowania:
Torcik malinowy z serkiem marscapone
1.Dom iski wbiłam jaja zmiksowałam je z cukrem na puch ,prawie cała miseczka była. 2. Przesiałam obie mąki tortową i ziemniaczaną. 3. Dodałam proszek do pieczenia. 4. Rozpuszczoną margarynę dałam na samym końcu . 5 . Składniki wymieszałam. 6. Blachę czarna z pieca wysmarowałam margaryną. 7. Położyłam papier do pieczenia i przełożyłam ciasto. 8.Piekłam w 170 stopniach 25 minut. 9.Ostudzony biszkopt przekroiłam na połowę. 10. Ubiłam serek mascarpone z cukrem i dodałam do niego ubitą śmietanę z śmietan fix. 11 Masę wyłożyłam na biszkopt na to maliny. 12. Docisnęłam drugim biszkoptem wyłożyłam na wierzch same i ułożyłam maliny . 13. Wstawiłam do lodówki na 2 godzinki schłodzone lepiej smakuje polecam smacznego .