Sposób przygotowania:
Tort czekoladowy
Biszkopt Białka oddzielić od żółtek, i ubić na puch, zasypać cukrem i i ubić na lśniącą pianę dodać żółtka, mąkę przesianą z budyniem i z kakao wymieszać dokładnie ale delikatnie i przełożyć do tortownicy 28 cm piec około 50 minut w 180 stopniach. Wystudzić i przekroić na 4 części.
Krem Masło razem z margaryną i cukrem pudrem ubić lub utrzeć na puch,odłożyć 1/3 do dekoracji, czekoladę roztopić w kąpieli wodnej i dodać do masy, bardzo dokładnie wymieszać. Dodać alkohol i wymieszać. Na mleku ugotować budyń i wystudzić połączyć z kremem.
Kremem przełożyć biszkopty i udekorować, na wierzch dać polewę czekoladową.A boki obsypać kokosem.
Krem Masło razem z margaryną i cukrem pudrem ubić lub utrzeć na puch,odłożyć 1/3 do dekoracji, czekoladę roztopić w kąpieli wodnej i dodać do masy, bardzo dokładnie wymieszać. Dodać alkohol i wymieszać. Na mleku ugotować budyń i wystudzić połączyć z kremem.
Kremem przełożyć biszkopty i udekorować, na wierzch dać polewę czekoladową.A boki obsypać kokosem.