Sposób przygotowania:
Tort czekoladowy
Margarynę ucieramy z cukrem.Wciąż ucierając wbijamy po jednym jajku.Powoli wsypujemy mąkę i proszek do pieczenia.Dodajemy sok i skórkę pomarańczy,2 łyżki likieru i kakao.Miksujemy.Pieczemy 55 minut w temperaturze 180*C.Studzimy i przekrajamy na połowę.Smarujemy konfiturą składamy i wierzch skrapiamy resztą likieru.DEKORACJA-Połowę czekolady topimy razem z masłem i śmietaną.Polewamy tym tort i dokładnie smarujemy cały tort-także na boku.Resztę czekolady topimy i wylewamy na jakąś płaską powierzchnię tak by tworzyła cienka warstwę.Z tej czekolady strugamy fale.Tak by czekolada tworzyła małe zwinięte ruloniki.Układamy te ruloniki na torcie promieniście.Oprószamy cukrem pudrem.Smacznego!