Sposób przygotowania:
Tort serowy
W pierwszej kolejności należy ubiec biszkopt, który należy przekroić na dwie części.
Następnie masło utrzeć z cukrem i powoli dodawać po jednym żółtku.
Jak powstanie puszysta masa dodać zmielony ser i dalej ucierać. Następnie wsypać wszystkie bakalie,(bakalie należny drobno pokroić i czekoladę również na drobną kostkę) a na koniec galaretki rozpuszczone w 3 szklankach wody i ostudzić. Gdy będą zimne wlać do masy,dokładnie wymieszać, przełożyć tort i polać dowolną polewą - wierzch udekorować według własnego uznania.
Następnie masło utrzeć z cukrem i powoli dodawać po jednym żółtku.
Jak powstanie puszysta masa dodać zmielony ser i dalej ucierać. Następnie wsypać wszystkie bakalie,(bakalie należny drobno pokroić i czekoladę również na drobną kostkę) a na koniec galaretki rozpuszczone w 3 szklankach wody i ostudzić. Gdy będą zimne wlać do masy,dokładnie wymieszać, przełożyć tort i polać dowolną polewą - wierzch udekorować według własnego uznania.