kamis

kamis

Starszy Kucharz
[Przepisów: 39]

Toskańska zupa pomidorowa

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Bakłażana i cukinię pokrój w drobną kostkę, przesmaż na oliwie z czosnkiem...

Toskańska zupa pomidorowa

Składniki:

Toskańska zupa pomidorowa

 

  • Ilość porcji: 4
  • Pomidory pelati - 300 g
  • Cukinia - 100 g
  • Bakłażan - 80 g
  • Czosnek -2 ząbki
  • Oliwa - 30 ml (2 łyżki stołowe)
  • Kamis Fit up!™ Do zup i duszonych warzyw - 1 op.

 

Sposób przygotowania:

Toskańska zupa pomidorowa
Bakłażana i cukinię pokrój w drobną kostkę, przesmaż na oliwie z czosnkiem, dodaj pelati, Kamis Fit up!™ Do zup i duszonych warzyw i gotuj ok. 7 min.



Przepis pochodzi  z serwisu internetowego firmy KAMIS