Sposób przygotowania:
Walentynkowe muffinki
Czekoladę łamiemy na mniejsze kawałki i rozpuszczamy w wodnej kąpieli. Jajko roztrzepujemy i mieszamy z sobą w osobnych naczyniach składniki suche i mokre. Następnie łączymy je razem i dokładnie mieszamy mieszamy. Przekładamy do przygotowanej formy i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 190-200 C. Pieczemy tak długo aż się babeczki przyrumienią i po teście z wykałaczką, nasza wykałaczka będzie sucha. Odstawiamy do ostygnięcia i posypujemy cukrem pudrem ( można to pominąć) . Landrynki wkładamy do woreczka i rozkruszamy tłuczkiem do mięsa. Blachę wykładamy papierem do pieczenia i układamy foremki w kształcie serduszek. wypełniamy je rozkruszonymi landrynkami. Wstawiamy do piekarnika tak, aby się tylko rozpuściły i ostrożnie przekładamy do lodówki aby ostygły. Wyjmujemy z foremek i dekorujemy babeczki.