Sposób przygotowania:
Warzywa grillowane do mięs i drobiu.
Warzywa umyć i oczyścić,a potem osuszyć trochę.Pokroić na plastry lub połówki(bakłażan i papryka).Kartofelki owinąć w folię srebrną aluminiową i dać na pręty grilla.Grill rozpalić i podsypać węglem drzewnym,ale uważać,by nie był zbyt silny ogień.Warzy-
-wa obracać na ruszcie,aby z dwóch stron były opieczone,ale śre-
-dnio.Potem zdjąć z rusztu i podawać do żeberek,kiełbasek i udek
drobiowych.Kartofelki upieczone posolić i popieprzyć i też posypać
garstką ziół.
-wa obracać na ruszcie,aby z dwóch stron były opieczone,ale śre-
-dnio.Potem zdjąć z rusztu i podawać do żeberek,kiełbasek i udek
drobiowych.Kartofelki upieczone posolić i popieprzyć i też posypać
garstką ziół.