Sposób przygotowania:
Warzywa i pierś z kurczaka pod pierzynką
Pieczarki kroimy ale nie za drobno.Brokuł i ziemniaki chwilę gotujemy (na pół miękkie) a następnie kroimy. Paprykę kroimy w kostkę. Fasolkę pozostawiamy bez zmian :). Warzywa doprawiamy solą, pieprzem i ziołami.Pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Wymieszane warzywa wkładamy do naczynia do zapiekania, kładziemy na nie pierś z kurczaka. Jajko roztrzepujemy widelcem, dodajemy serek, doprawiamy solą, pieprzem i ziołami oraz dokładnie mieszamy. Jajkiem z serkiem polewamy warzywa i pierś. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy około 30 minut. Smacznego
![Warzywa i pierś z kurczaka pod pierzynką Warzywa i pierś z kurczaka pod pierzynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/warzywa-i-piers-z-kurczaka-pod-pierzynka-263961.jpg)
![Warzywa i pierś z kurczaka pod pierzynką Warzywa i pierś z kurczaka pod pierzynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/warzywa-i-piers-z-kurczaka-pod-pierzynka-263962.jpg)
![Warzywa i pierś z kurczaka pod pierzynką Warzywa i pierś z kurczaka pod pierzynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/warzywa-i-piers-z-kurczaka-pod-pierzynka-263963.jpg)