Sposób przygotowania:
watnik
Podane składniki na ciasto dokładnie wymieszać. Piec ok. 20 minut. Następnie przygotować masę. Galaretkę rozpuścić w szklance gorącej wody pozostawić do zastygnięcia. Szklankę śmietany (może być troszkę więcej) ubić z cukrem. Żelatynę rozpuścić w 1/3 szklanki gorącej wody i zostawić do ostygnięcia. Galaretkę pokroić w kosteczkę i dodać do ubitej śmietany. Delikatnie wymieszać. Smarować powstałą masą upieczone i przekrojone na pół ciasto. Odstawić do lodówki na parę godzin.
elzbieta8960
kate1980
Henia
kate1980
elzbieta8960
Kate jesli sie chwilowo wylaczylas podczas przepisywania z zeszytu,to znak ze jestes tym zmeczona....poprostu sobie odpocznij ...tu nie ilosc przepisow jest wazna ale jakosc .
kate1980