Sposób przygotowania:
Wielowarzywny gulasz z indykiem
Dynię, papryki obrane pokroić w kostkę, cukinię, bakłażan ze skórką pokroić w kostkę, por, cebulę, czosnek drobno pokroić, pomidory ze skórką blenderem zmiksować.
Na oleju podsmażyć na złocisto cebulę z cukrem, dodać dynię, cukinię, por, bakłażan, paprykę, czosnek, wsypać kucharka, papryke ostrą, podsmażać z 10 minut co jakiś cza mieszając.
Wlać zmiksowane pomidory, wymieszać, gotować z 30 minut pod przykryciem.
Gulaszowe indyka pokroić drobniej, na oleju smażyć do miękkości, dodać do smaku przyprawę do indyka.
Usmażone mięso połączyć z warzywami, wymieszać, najlepiej przygotować wieczorem na drugi dzień.
Na oleju podsmażyć na złocisto cebulę z cukrem, dodać dynię, cukinię, por, bakłażan, paprykę, czosnek, wsypać kucharka, papryke ostrą, podsmażać z 10 minut co jakiś cza mieszając.
Wlać zmiksowane pomidory, wymieszać, gotować z 30 minut pod przykryciem.
Gulaszowe indyka pokroić drobniej, na oleju smażyć do miękkości, dodać do smaku przyprawę do indyka.
Usmażone mięso połączyć z warzywami, wymieszać, najlepiej przygotować wieczorem na drugi dzień.