Sposób przygotowania:
Wieprzowa roladka z pieczarkami, orzechami i fetą
Mięso umyć, osuszyć i rozbić. Oprószyć mieszanką przypraw i odłożyć do lodówki na czas przygotowania farszu. Pieczarki obrać i pokroić w małą kosteczkę. Na patelnię dać 1 łyżkę oleju i zrumienić na nim pieczarki,aż zmniejszą swoja objętość o połowę. Mniej więcej w połowie czasu smażenia rozkruszyć kostkę grzybową. Orzechy posiekać dosyć grubo i wrzucić na patelnie, smażyć wszystko około 1 minuty. Zdjąć z ognia. Dodać posiekaną natkę i ostudzić. Na płacie mięsa rozsmarować pieczarki i ułożyć na jednym z końców kawałki fety. Zwinąć w roladkę. Spiąć wykałaczkami. Płatki zmielić. Wysypać na talerz. Mięso panierować w jajku i płatkach i smażyć do zrumienienia z każdej strony. Smacznego!