Sposób przygotowania:
Wiosenna euforia
Biszkopt: Masło ubić ,dodać żółtka , roztopioną czekoladę i wymieszać . Ubić białko podsypując cukrem , do rozpuszczenia. Do przygotowanej masy dodać białko , mąkę i całość delikatnie wymieszać i piec w temp. 180 stopni przez około 30 minut. 'Mus serowy: Żółtka ubić z cukrem i miodem ,dodać zmielony serek , drobno pokrojoną skórkę pomarańczową , otarte skórki, namoczoną i rozpuszczoną żelatynę i wymieszać . Na końcu delikatnie połączyć ze śmietaną .Mus czekoladowy: żelatynę namoczyć i rozpuścić , dodać żółtko z cukrem , rozpuszczona czekoladę i całość wymieszać z ubitą śmietaną .N biszkopt wlać mus serowy następnie dodać mus czekoladowy i ponownie wypiekać przez około 30 minut w temp 180 stopni. Następnie udekorować kawałkami czekolady.