Joanna19

Joanna19

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 440]

Wymieszany tatar z kaparami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Tatar ten jest ciekawy w smaku dzięki dodatku w postaci kaparów. Jest wymieszany, więc nie przypomina tradycyjnego.

Wymieszany tatar z kaparami

Składniki:

Wymieszany tatar z kaparami

 

Sposób przygotowania:

Wymieszany tatar z kaparami
Wołowinę mielimy w maszynce do mięsa. Następnie umieszczamy ją w dużej misce. Dodajemy do niej drobno posiekana kapary i ogórki kiszone pokrojone w małą kostkę. Następnie dokładamy drobno posiekaną cebulę i wbijamy świeże jajko w całości. Tak przygotowane składniki doprawiamy maggi, solą i pieprzem,a następnie zalewamy oliwą z oliwek. Dokładnie mieszamy i chłodzimy w lodówce.