Sposób przygotowania:
Żabnica w warzywach Chupi :)
Filet z żabnicy myjemy i kroimy w kosteczkę około 2cm x 2cm.
Solimy i pieprzymy i podsmażamy na rozgrzanej oliwie w woku lub głębokiej patelni.Jak rybka się zarumieni , zmniejszamy gaz i dodajemy warzywa [wcześniej umyte :) ] , dusimy pod przykryciem , jak warzywa zmiękną dodajemy pomidory z puszki i dusimy nadal przez około 10 minut.Naszą rybkę podajemy z ryżem.Smacznego
Proces twórczy wkrótce :)
Solimy i pieprzymy i podsmażamy na rozgrzanej oliwie w woku lub głębokiej patelni.Jak rybka się zarumieni , zmniejszamy gaz i dodajemy warzywa [wcześniej umyte :) ] , dusimy pod przykryciem , jak warzywa zmiękną dodajemy pomidory z puszki i dusimy nadal przez około 10 minut.Naszą rybkę podajemy z ryżem.Smacznego
Proces twórczy wkrótce :)