Sposób przygotowania:
Zapiekane bagietki z łososiem i serem.
Włoskie bagietki przekroić wzdłuż,na dwie części każdą.Obłożyć
plastrami sera lub startym parmezanem i pokrojonymi oliwkami.
Następnie dać na wierzch płaty z łososia i posypać szczyptą ziół
i pieprzem po wierzchu.Nagrzać piekarnik na 170-175 stopni,a po-
tem układać gotowe bagietki na blachę i zapiekać 20-25 minut.Po
wyjęciu z piekarnika bagietki ozdobić na wierzchu natką pietruszki.
Dobre na kolację.
plastrami sera lub startym parmezanem i pokrojonymi oliwkami.
Następnie dać na wierzch płaty z łososia i posypać szczyptą ziół
i pieprzem po wierzchu.Nagrzać piekarnik na 170-175 stopni,a po-
tem układać gotowe bagietki na blachę i zapiekać 20-25 minut.Po
wyjęciu z piekarnika bagietki ozdobić na wierzchu natką pietruszki.
Dobre na kolację.
Evi