Sposób przygotowania:
Zapiekanka
Kroimy bagietki na pół wzdłuż. Układamy na nich plasterki mięsa lub kiełbasy. Na to ogórek kiszony również pokrojony w plasterki. Teraz pieczarki:) możemy je zrobić na 3 sposoby: surowe plasterki, smażone plasterki albo starte i również usmażone. Na to kładziemy paprykę, sypiemy delikatnie przyprawami i serem i wkładamy do piekarnika (lub opiekacza) nagrzanego na 150 stopni i pieczemy aż bułeczki zrobią się chrupiące. Po wyciągnięciu i polaniu keczupem są gotowe do spożycia. Po wyciągnięciu z piekarnika można posmarować majonezem, poukładać pomidory, ogórki i posypać cieniutko pokrojoną cebulką bądź szczypiorkiem i polać to wszystko keczupem.Smacznego
Gość
W tym roku obowiązkowo na wigilie(!!!), wesele brata, bankiet dla szefa
i przyszłego narzeczonego !!!!!
Gość
mała czarna
Persik